Osallistu täällä!

Voita matka Las Vegasiin!

Miltä kuulostaisi viikko Las Vegasissa kaverin kanssa? Nyt NordicBetin suomalaisilla asiakkailla on mahdollisuus voittaa unelmareissu kasinokaupunkien kuninkaaseen. NordicBet arpoo kaikkien osallistuvien pelaajiensa kesken viikottain kahden hengen matkan, jonka arvo on 3500€.

Voit osallistua esimerkiksi metsästämällä jättipottia NordicBetin kolikkopeleissä tai kokeilemalla onneasi LiveBlackjackissa - kaikki NordicBetin kasinopelit ovat mukana kampanjassa.

Saat yhden lipun arvontaan jokaista kasinolla kierrättämääsi 20€ kohti. Lisäksi saat osallistumalla jokaista arpalippua kohden myös 5 ilmaiskierrosta, jotka voit käyttää Wolf Cubissa, Starburstissa tai Mega Fortunessa


NordicBet € 520 bonus
100 ilmaiskierrosta

Jokainen maanantain (00:00 CET, 01:00 Suomen aikaa) ja sunnuntain (23:59 CET, 00:59 Suomen aikaa) välisenä aikana pelattu kaksikymppinen oikeuttaa yhteen arpalippuun. Voit kaiken kaikkiaan saada viikon aikana peräti 20 kappaletta arpalippuja!

Kampanja-aika kestää maanantaista maaliskuun 6. päivästä sunnuntaihin 26.3. NordicBet arpoo matkavoittajat maanantaisin 13. maaliskuuta, 20. maaliskuuta ja 27. maaliskuuta kello 12:00 CET, eli 13:00 Suomen aikaa. NordicBet on yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Palkinto on arvoltaan noin 3500€ ja sisältää lennot (Helsinki – Las Vegas – Helsinki) sekä 6 yötä Las Vegasissa neljän tähden hotellissa kesäkuussa 2017. Palkinnon toimittaa ulkopuolinen yhteistyökumppani ja sitä ei voi vaihtaa rahaksi tai lahjoittaa eteenpäin. Viikon voittajilla on 48 tuntia aikaa vastaanottaa palkinto.

Pääset osallistumaan alla olevasta linkistä, joka vie sinut suoraan NordicBetin sivuille. Onnea arvontaan!

Osallistu NordicBetillä

SuomiCasino.com